Om "Swivelfeet Linedancers"  

Vill du kontakta oss?

 

Vi som dragit igång "Swivelfeet" Linedancers är några entusiastiska dansare som ägnat olika många år åt att dansa linedance, både i Sverige och utomlands, under semestrar och resor.

En av anledningarna till varför vi startat gruppen, "Swivelfeet" linedancers, är att det uppstod en ny situation när vår tidigare instruktör Lisa, flyttade till annan ort för studier.

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och av våra erfarenheter så att även du och många fler blir bitna av linedance.

Vi har stor hjälp av erfarna tekniker som hjälper oss (och även dig) med det som vi behöver som t.ex, med teknik, musik, dansbeskrivningar och epost, mm.

Vi är nu en registrerad förening med namnet Swivelfeet Linedancers med organisationsnummer: 802451-0540, som bildades söndagen den 21 februari 2010, med säte i Bollnäs.

Styrelsen sammansättning består av aktiva medlemmar i Swivelfeet Linedancers, för mer information om styrelsens sammansättning, se sidan styrelse. Alla är hjärtligt välkomna till en dansform som förenar nytta och nöje med en härlig kamratskap.
Linedance är den dansform som ökar mest i popularitet!

Alla vi som medverkar i "Swivelfeet Linedancers" gör det av glädje och av danslust!

 

Välkommen du också!

 

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig
snarast angående ditt ärende.
OBS! Du måste fylla i korrekt E-postadress
annars kan vi inte besvara din förfrågan

 Ditt namn

 Din e-post

 Rubrik

 Meddelande
 

 

     Sidan uppdaterad 2021-04-28